Vaj HP për motor me dy kohë HP

Vaj motori me bazë minerale, i prodhuar veçanërisht për nevojat e veglave me benzinë. Veçori shumë të mira lubrifikimi dhe djegieje, JASO-FB, ISO-L-EGB, raporti karburant/ vaj 1:50, i përshtatshëm për të gjithë motorët STIHL.
Vëllimi: 100 ml (për 5 l).
Vëllimi: 5 l (për 250 l).
Vëllimi: 1 l (për 50 l).
Vëllimi: 10 l  (për 500 l).
Vëllimi: 1 l (për 50 l) – shishe matëse.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin