MOTO4PLUS

Karburant për veglat e punës, i zhvilluar veçanërisht për motorët e vegjël STIHL me katër kohë. Miqësor ndaj përdoruesit dhe motorit falë emetimeve të pakta (pa etanol; pothuajse pa olefina dhe përbërës aromatikë). Mund të magazinohet deri në pesë vjet. Performancë me besueshmëri të lartë – motorët e vegjël STIHL me katër kohë dhe STIHL Moto4Plus janë bërë për njëri tjetrin; të gjitha aplikimet e mundshme janë testuar në mënyrë rigoroze.
Vëllimi: 1 l.
Vëllimi: 20 l.
Vëllimi: 5 l.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin