Motosharrë lodër me bateri

Kjo motosharrë lodër nuk do të impresionojë vetëm fëmijët!Zinxhiri lëvizës dhe tingulli që lëshon kjo motosharrë, bën që loja të jetë sa më reale. Motosharra lodër vjen e pajisur me bateri, kështu që argëtimi mund të fillojë menjëherë.

AKSESORËT: SET ZINXHIRËSH I ZËVENDËSUESHËM PËR MOTOSHARRËN LODËR (JO NË FIGURË). Katër zinxhirë gome, një pajisje.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin