MS 880

Motosharra MS 880 është motosharra më e fuqishme në botë. Mund të punojë deri në temperatura shumë gradë nën zero. Nëpërmjet një leve të vetme kryen te gjitha funksionet si ndezja, akselerimi, ngadalësimi dhe ndalimi i motorrit. Filtri i ajrit i përdorur tek MS 880 mban larg motorrit edhe pluhurat më të imta, duke siguruar kështu një jetëgjatësi të garantuar. Dorezat mbajtëse janë prodhuar konform teknologjive të fundit, në mënyrë që të minimizojnë vibrimet e motorrit dhe të zinxhirit, duke i lejuar përdoruesit të ruajë fuqinë dhe të punojë më gjatë.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kË/hp Pesha (kg) Gjatësia e shinës (cm)
MS 880 121,6 6,4/8,7 10 63-75
Weight 10 kg
Dimensions 30 × 25 × 20 cm
WordPress PopUp Plugin