MSA 120 C-B

Një motosharrë shumë e lehtë dhe e përshtatshme për kopshtari dhe mirëmbajtjen e shtëpisë. Pret në një gjatësi deri 30 cm dhe nuk shkakton zhurmë. MSA 120 C-B është shumë e lehtë për t’u përdorur nga çdokush dhe efikase në çdo lloj pozicioni. Për lloje të ndryshme të baterive, ajo ka kohëzgjatje të ndryshme përdorimi:

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:

Bateria AK 10: Deri në 15 minuta

Bateria AK 20: Deri në 35 minuta

Bateria AK 30: Deri në 55 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Energjia e baterise (V) Pesha pa baterine (kg) Kohezgjatja e baterise (min) Gjatesia e shines (cm)
MSA 120 C-B 36 2,5 15-45 30
Weight 2.5 kg
WordPress PopUp Plugin