MSA 220 C-B ME ZINXHIR DURO 3

Motosharrë me bateri e fortë për shumë përdorime. E përshtatshme për heqjen e lëkurës dhe degëve dhe për punime në dru. E përshtatur për kapje më dorë dhe e thjeshtë në përdorim. Fiksim dhe tendosje e shpejtë zinxhiri STIHL, kapak serbatori, pjesë ndërrimi kllapë me metal. Zinxhir motosharre, prodhimi në seri i përforcuar me metal Duro 3, i përshtatshëm për prerje drurësh të papastër.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Energjia e Baterise (V) Pesha pa baterine (kg) Gjatesia e shines(cm)
MSA 220 C-B ME ZINXHIR DURO 3 36 3,6 35
size

small, large

WordPress PopUp Plugin