Pastrues sipërfaqesh

PËRSA KOHË JANË TË DISPONUESHME NË MAGAZINË!
RA 82: Për pastrim të shpejtë dhe pa spërkatje në sipërfaqe të mëdha horizontale.Për RE 90-RE 130 PLUS.
RA 90: Ø 255 mm. Për pastrim të shpejtë dhe pa spërkatje të sipërfaqeve mesatare. Me rregullator presioni për RE 90 – RE 130 PLUS.
RA 110: Ø 310 mm. Për pastrim të shpejtë dhe pa spërkatje të sipërfaqeve të mëdha. Me rregullator presioni, për RE 90 – RE 170 PLUS.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin