RE 130 Plus

Pastrues i fuqishëm me presion të lartë (135-bar) për përdorim jashtëzakonisht të rehatshëm. I pajisur me mbështjellëse të tubit spërkatës me një udhëzues tubi që mundëson magazinim veçanërisht të drejtpërdrejtë dhe praktik të tubit me presion të lartë dhe tub presioni të fortë dhe rezistent prej 9 m, të përforcuar me çelik.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Presioni i Punes(bar) Rrjedhja maksimale e Ujit (l/h) Fuqia kW Pesha (kg)
RE 130 Plus 10-140 500 2.3 21.2
WordPress PopUp Plugin