PH 10 krasitese gardhesh

54 cm, 1,050 g. Për gardhe dekorative dhe shkurre të buta dhe shumë të forta. Prerës të dhëmbëzuar me veshje të posaçme dhe me kanale për lëngun, rezistente ndaj gërryerjes, rregullim i lidhjes së tehut pa përdorur veglat, dorezë me dru ahu, zbutës i përplasjeve.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin