Pllakë kapëse për thikat prerëse

Për të kapur dhe hequr papastërtitë.Mund të montohet në të dyja anët. Të përshtatshme për HSA 56, HSA 66, HSA 86, të gjitha modelet HSE dhe HLA, për thika deri në 50 cm, mund të montohet pa përdorimin e veglave.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin