BOSHT Teleskopik për HSA 26

Mundëson punë ergonomike me HAS 26 në qëndrim të drejtë. Lidhje e shpejtë dhe e thjeshtë me HSA 26 si dhe ndërrim i lehtë i baterive AS 2. Boshti teleskopik nga 95 – 110 cm është i përshtatshëm me kënd pune 125°, me roleta të thjeshta në përdorim, si edhe dorezë të lëmuar. Teleskopia përshtatet plotësisht me HSA 26 dhe nuk është kompatibël me GTA 26 ose HSA 25.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin