RT 4082

Traktor korrës kompakt, i lehtë në manovrim dhe gjithashtu i rehatshëm në përdorim. Për mirëmbajtjen e sipërfaqeve të mëdha të lëndinave me shumë kënde të vështira. Përfshin drejtimin STIHL me një pedale të vetme.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin