SET pastrimi me nxjerrje rëre të njomë

Pastron ndotjet nga ndërtimet me tulla dhe bojë ose ndryshkun nga pjesët metalike. Me funksion shpërhapjeje të shpejtë, për granulatin pastrues të STIHL SB 90.Përmasa e grykës 07 për RE 362, RE 362 PLUS

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin