Shall shumëfunksional për fëmijë

Ky shall shumëfunksional për fëmijë është prodhuar në Gjermani dhe ofron mbrojtje të lartë ndaj rrezeve UV – karakteristikë kjo që e bën tepër të përdorshëm sidomos në muajt më të nxehtë të vitit. Ky artikull shumëfunksional nuk lejon aromat e pakëndshme, dhe thahet lehtësisht pas larjes.

Materiali: 100% poliestër

Ngjyra: Jeshile
Përmasa: Një masë përshtatet për të gjithë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin