Këmishë për meshkuj

Jo thjesht për të apasionuarit pas pylltarisë! Kjo këmishë me dy xhepa në pjesën e kraharorit dhe një distinktiv prej tape në pjesën e pasme, do të dukej shkëlqyeshëm me xhinset e juaja të preferuara. Me detaje xhinsi në pjesën e brendshme të mëngëve me kopsa dhe me detaje xhinsi pëgjatë gjithë mëngëve. Kur mëngët kthehen rastësisht, del në pah edhe motosharra dekorative.

Materiali: 100% pambuk

E kuqe/blu: Përmasat e meshkujve S–XXL
Jeshile/blu: Përmasat e meshkujve S–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin