Shkumës pro

Shkumës shënues për dru të thatë dhe të lagësht. Me pigmentim të fortë, rezistent ndaj motit dhe dritës dhe rezistent ndaj thyerjes. Gjatësia 12 cm, 12 copë në kuti

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin