Shufër spërkatjeje e gjerë prej bronzi

Shufër e gjerë e pajisur me tre hundëza për të spërkatur pesticidet në sipërfaqe të mëdha. E bën spërkatjen më të thjeshtë duke mbuluar sipërfaqe më të gjera. E përshtatshme për SG 51 dhe SG 71.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin