Sistemi mbajtës AP

Sistem mbajtës i përshtatshëm dhe i lehtë për maksimumi dy bateri AP. Mund të përdoret në kombinim me një këllëf AP dhe nje kabëll lidhës – si një alternativë ndaj baterive AR me çantë shpine. I përshtatshëm për mjete me një fole dhe mjete me një hapësirë për një bateri.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin