RMA 339 C

Korrëse bari me bateri, shumë e lehtë, thjeshtësisht e manovrueshme, me një gjerësi prerje prej 37 cm, për hapësira lëndine nga ato me përmasa të vogla deri në ato me përmasa mesatare. Me kontroll automatik shpejtësie dhe thikë të optimizuar për jetëgjatësi baterie më të madhe. Ofron përshtatje qendrore të gjatësisë së prerjes, si edhe dorezë timoni të rehatshme dhe të rregullueshme sipas gjatësisë. Përfshin koshin grumbullues prej 40 litrash, të palosshëm, si edhe treguesin e nivelit të mbushjes së tij.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin