SP-KM

Shkundese per mbledhjen e arrave, stikave, si edhe ullinjve. Me peshe te lehte dhe dridhje te ulta. E perdorshme edhe per STIHL Kombi-Sistem: KM 56 R, KM 56 RC, KM 56 RC-E, KM 90 R dhe KM 100 R.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Pesha (kg) Gjatësia Totale (cm)
SP-KM 2.1 126
WordPress PopUp Plugin