KM 131 R

KM 131 R është një produkt profesional i rangut të STIHL Kombi. Përdoret për veprimtari që kërkojnë performancë të lartë profesionale. Detyrat përfshijnë prerjen e skajeve të barit në kënde të vështira për t’u punuar, shkurtimin e barit në forma të caktuara, korrjen e barit, spastrimin e rrugëve dhe shtigjeve, fryrjen e gjetheve, prerjen e degëve në lartësi, kultivimin e tokës, shkundjen e ullinjve, etj. Ofron karakteristika të avancuara teknologjike, si ndezje të lehtë, buton ndalues, një serbator karburanti më të madh për të rritur jetëgjatësinë e baterisë, filtër ajri prej letre, dorezën kontrolluese dhe motorin 4-MIX.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia hW/hp Pesha (kg) Gjatësia (cm)
KM 131 R 36.3 1,4/1,9 4.4 94
WordPress PopUp Plugin