Spërkatës shenjues eco

Cilësi e lartë, rezistente ndaj ngrirjes, miqësore për mjedisin, ngjyrë që zgjat shumë me një pigment intensiv, të shndritshëm dhe jo të tejdukshëm.Agjenti adeziv është 100% i biodegradueshëm, i dukshëm gjithmonë edhe në sipërfaqe të lagështa ose të ngrira, pa aromë dhe tepër efikas.
Kuti sprucimi, 500 ml

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin