AHB 050

Kuti grumbulluese 50 l për materialet e grira. Për të gjithë llojet e grirëseve, përveç GHE 135 L, GHE 140 L, GHE 450, GH 460 dhe GH 460 C.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin