BATERITË AR ME ÇANTË SHPINE

Bateri me jone litiumi me çantë shpine me kapacitet të madh për kohëzgjatje më të lartë përdorimi. Përfshin kapak të fortë me tregues të nivelit të karikimit të baterisë (gjatë drita LED) dhe sistem me çantë shpine të rehatshëm dhe ergonomik me dorezë bartëse dhe mbulesë nga shiu të integruara në të.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin