Biberon prej druri

Mbajeni aty ku ju nevojitet! Ky biberon prej druri ahu është aksesori perfekt për fansat e vegjël të STIHL. Biberoni përbëhet nga rruaza të trasha druri që mbajnë motive STIHL, të tilla si Tim Timber, kastori STIHL dhe motosharra. Një kapëse metalike cilësore mban zinxhirin të fiksuar.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin