Biçikletë e balancuar për fëmijë

Vëmendje, çiklistë! Biçikleta jonë është e bërë nga dru ahu i certifikuar nga FSC dhe është perfekte për të mësuar të vegjlit përpara se ata të marrin biçikletën e tyre të parë “të vërtetë”. Lartësia e shalës mund të rregullohet sipas dëshirës.E përshtatshme për femijë nga 3 deri ne 6 vjeç.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin