Çantë shpine STIHL

Për përdorim të shumëllojshëm – në zyrë, për punë në natyrë ose për kohë të lirë – çanta e zezë e shpinës është shoqëruesi juaj perfekt. Me ndarje praktike për shishe në pjesën e brendshme, xhep për çelësa, dhe pjesën për dokumenta ose kompjuter. Zinxhiri plastik me logo STIHL, dhe elastik.Pjesa e poshtme dhe rripat që mund të hiqen për t‘u larë dhe stampa e shkruar »LEGENDARY PERFORMANCE« e plotësojnë më së miri formën e çantës. Rripat e mbushur mundësojnë mbajtje shumë komforte.

Materiali: 100% poliestër

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin