Çizme lëkure ranger për motosharra

Material i sipërm i bërë prej lëkurës së cilësisë së lartë me kokrriza dhe rezistente ndaj ujit. Ngjyrë e zezë, rehati përkuljeje shumë e mirë, tekstil astari i ajrosshëm me qafa me vata, mbrojtje e shkëlqyer kundër veshjes dhe gërryerjeve, pjesë e fortë te lidhëset, mbrojtje PU e tabanit, kapje shumë e mirë falë tabaneve me profil kundër rrëshqitjes, të përshtatshme për BGR 191.

Përmasat: 36 – 50.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin