Çorape funksionale »Camouflage« Unisex

Nuk mund të ishin më elegante se kaq. Këto çorape të rehatshme me një pamje moderne të kamufluar i mbajnë këmbët e juaja të ngrohta brenda dhe mbajnë lagështinë jashtë.

Materiali: 75% pambuk, 20% poliamid, 5% elastan

Jeshile:
Përmasat: 35 – 38
Përmasat: 39 – 42
Përmasat: 43 – 46

Blu/të kuqe:
Përmasat: 35 – 38
Përmasat: 39 – 42
Përmasat: 43 – 46

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin