CU 100 Pastrues universal

Për largimin e padëmshëm të shumëllojshmërisë së ndotjeve mbi sipërfaqet e ashpra brenda shtëpisë dhe në kopsht. I përshtatshëm për sipërfaqe të lyera, metalike, guri, sintetike dhe xhami.
1 l
5 l

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin