DOREZA LIME

Dorezë druri për të gjitha limat rrumbullake, trekëndore dhe të sheshta nga 4.0 deri në 5.5 mm. FH 3 : Dorezë e butë. Për limat e sheshta deri në 150 mm.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin