FSA 56

Motokosë me bateri, me performancë të lartë për kositjen e barit në kopshtet e shtëpive. Një diametër prerjeje prej 28 cm, dorezë e përshatshme e harkuar dhe komforte në mbajtje. Fijet rizgjaten vetë duke goditur lehtësisht kokën prerëse në tokë. Model motokose i qetë dhe i lehtë.

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:
Bateria AK 10: Deri në 25 min.
Bateria AK 20: Deri në 50 min.
Bateria AK 30: Deri në 60 min.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Voltazhi (V) Kohëzgjatja (min) Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FSA 56 36 25-60 2.5 147
WordPress PopUp Plugin