Enë për pjekje në trajtë motosharre

Edhe druvarët më të përkushtuar mund të shijojnë gatimin e ëmbëlsirave! Kjo enë për pjekje, është bërë nga çelik i karbonizuar, çka e bën rezistente ndaj nxehtësisë, dhe të sigurt për të gatuar ëmbëlsira në formë motosharre në cdo kohë.Veshja e brendshme siguron që asgjë të mos digjet. Rezistente ndaj nxehtësisë deri në 220 ° C.

Përmasa: Afërsisht 40 × 36 × 4.5 cm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin