Filxhan

Nuk është thjesht logoja historike e STIHL që e bën këtë filxhan një element të rëndësishëm për koleksionistët. I prodhuar nga enamel i bardhë dhe ka buzë të zeza. Ky filxhan është një element klasik i vërtetë dhe me kapacitetin prej 500 ml, ofron masën e duhur për pushime të gjata, gjatë aventurave në natyrë.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin