FS 120

Me një balancë perfekte dhe raport fuqi-peshë të shkëlqyer, FS 120 është motokosa e duhur për kositje profesionale. Boshti rrotullues i njëtrajtshëm siguron performancë të lartë gjatë gjithë ditës. Sistemi i ndezjes Elastostart ofron ndezje të lehtë dhe sistemi i filtrimit jetëgjatë zgjat intervalet e pastrimit të tij dhe siguron fuqi motorike për një periudhë të konsiderueshme kohore.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 120 30,8 1,3/1,8 6,3 176
WordPress PopUp Plugin