FS 131

Motokosë veçanërisht e fuqishme, për të punuar në zona me sipërfaqe të mëdha dhe bar të fortë. Ofron një procedurë të lehtësuar ndezje fillestare për ndezje praktike dhe dorezë kontrolli me buton ndalues. E pajisur me dorezë në trajtë timoni për biçikleta, motor 4-MIX me serbator të madh për jetëgjatësi pune të madhe, bosht drejtues të palëvizshëm dhe mbrojtje për të dyja shpatullat.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 131 36,3 1,4/1,9 5.8 180
size

small, large

WordPress PopUp Plugin