FS 94 C-E

Motokosa më e lehtë në këtë kategori. Me sistem STIHL kundër dridhjes 1-pikësh, STIHL ErgoStart për ndezje praktike, dorezë si timon biçiklete, dorezë kontrolli e funksionin e pjesshëm të ngarkesës ECOSPEED. Gjithashtu e pajisur me motor 2-MIX, bosht të drejtë dhe rrip sigurie për të dyja shpatullat.

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Kapaciteti (cm3) Fuqia kW/hp Pesha (kg) Gjatësia totale (cm)
FS 94 C-E 24,1 0,9/1,2 4.9 178
size

small, large

WordPress PopUp Plugin