Gryka për pastrimin e dyshemeve

Gjerësia 400 mm. Për fshirjen në sipërfaqe të thata dhe të lagështa. Lartësi e ndryshueshme, për SE 33–SE 133 ME.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin