Grykë hinkë e plotë prej bronzi

Grykë hinkë e plotë me hedhje të ulët. Ideale për matjen e imët si me mbrojtje ndaj kullimit ose herbicideve. E përshtatshme për SG 31, SG 51 dhe SG 71. Për t’u montuar tek SG 51 dhe SG 71, nevojitet një përshtatës.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin