Hapëse shishesh »Cut-Off Machine«

Sillni gamën e produkteve STIHL në sirtarin e kuzhinës suaj.Një hapëse shishesh solide dhe e rehatshme për t’u mbajtur, bërë prej metali në formën e prerëses së betonit.

Përmasa: Afërsisht 90 × 50 × 2 mm

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin