HLA 86

Prerëse gardhesh me diapazon të lartë për përdorim profesional. Veçanërisht e përshtatshme për prerje ferrash dhe shkurresh të larta ose përgjatë tokës. Punë e thjeshtëzuar nëpërmjet boshtit teleskopik me katër skaje. Gjatësia e boshtit dhe e thikave përshtaten pa patur nevojë për vegla. Thikat prerëse të përshtatshme me 115° për prerje lart, anash dhe afër tokës. Thika të mprehura në të dyja anët për prerje të pastër, kontroll i pandryshueshëm i numrit të rrotullimeve dhe dorezë funksioni intuitive.

Gjatësia gjatë transportit me thika të palosura: 180 cm.

Gjatësia maksimale: 260 – 330 cm.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin