HS 82 T

Vegël profesionale me shpejtësi të lartë të tehut prerës për prerje elegante. Ofron një procedurë të thjeshtësuar dhe praktike ndezjeje. E pajisur me sistemin STIHL kundër dridhjes, sistemin jetëgjatë të filtrit të ajrit dhe tehe prerëse nga të dyja anët. Gjithashtu është e pajisur me dorezën shumëfunksionale rrotulluesese, vidat mbrojtëse tek tehu prerës dhe maja e tehut prerës, si edhe butonin ndalues të pajisjes.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin