HTA 66

Krasitëse degësh shumë e lehtë dhe me rendiment të lartë me bateri, për mirëmbajtjen e pemëve frutore dhe dekorative. Me zinxhir ¼ -PM3, buton ndezjeje të thjeshtë, me bosht të palëvizshëm.

Gjatësia maksimale: 240 cm.

Llojet e baterive dhe kohëzgjatjet:

Bateria AP 100: Deri në 31 minuta

Bateria AP 200: Deri në 41 minuta

Bateria AP 300: Deri në 51 minuta

Bateria AR 2000: Deri në 175 minuta

Bateria AR 3000: Deri në 230 minuta

Specifikime Teknike
Vecoritë
Emri i produktit Tensioni i punes (v) Pesha pa baterite (kg) Gjatësia maksimale (cm)
HTA 66 230 3,3 240
WordPress PopUp Plugin