Kapele »Heritage« për meshkuj

Kjo kapele është e njohur për stilin e veçantë të krijuar në Hollywood në vitet 1940 dhe kurorën e ngushtë. Versioni jonë është 100% pambuk, në ngjyrë blu dhe me një etiketë karakteristike
STIHL në pjesën anësore.

Materiali: 100% pambuk

Ngjyra: Blu
Përmasa: S (55 cm), M (57 cm), L (59 cm), XL (61 cm)

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin