Kapele »Sign« Unisex

Kapele klasike me 6 panele, 15 vijëzime të sheshta dhe “S”-në moderne të STIHL të printuar në ngjyrë portokalli të ndezur mbi një sfond të zi. Ofron përshtatje individuale të përmasës në bazë të individit, si edhe një etiketë të vogël në formë flamuri.

Materiali: 100% poliestër

Ngjyra: E zezë
Përmasat: Një masë përshtatet për të gjithë

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin