KARIKUES STANDARD AL 101

230 V. Kompatibël me bateritë STIHL AK dhe AP. Me tregues niveli të karikimit të baterisë (LED). Lidhje me kabëll me ngjitësin Velcro.  Montimi në mur është i mundur.

Specifikime Teknike
Vecoritë
WordPress PopUp Plugin