Këmishë »Worker« për meshkuj

Këmishe tipike për punë e përbërë nga materiali jeans i errët me design me shirita. Prerje e rregullt dhe sipas trupit. Detajet: mbërthimi me kopsa me logon „Since 1926“- të qëndisur në pjesën e brendshme, xhepat në pjesën e gjoksit djathtas me butona dhe nga ana e majtë mbishkrimi i trashëgimisë nga brenda dhe jashtë. Të gjitha kopsat janë metalike dhe kanë pamje antike bronzi.

Materiali: 98% pambuk, 2% elastan

Blu e errët: Përmasat e meshkujve S–XXL

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin