Kokë kositëse TrimCut

Dy fije, për shkurtimiin dhe kositjen e barit. Rimbushja e fijes nga jashtë ose duke hequr rrotën. Rregullim manual i fijes.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin