Kutia e motosharrës

Për ruajtje dhe transport të të gjitha motosharrave me bateri dhe me benzinë me gjatësi shine deri ne 45 cm (jo e përshtatshme për motosharrat e mëposhtme elektrike dhe me benzinë: MS 462
C-M, MS 500i, MS 661 C-M, MS 880 dhe MS 881).

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin