Lodër prej druri për fëmijë

Nerva të forta dhe një dorë e qëndrueshme janë të nevojshme për këtë lojë klasike. Kulla e pirgjeve është e bërë nga dru pishe i certifikuar nga FSC, kërkon një dorë të sigurt gjatë lojës dhe njëkohësisht, është një lojë popullore që kërkon aftësi si tek fëmijët, ashtu edhe tek të rriturit. Në të 54 blloqet, si edhe në kutinë mbajtëse është e gdhendur logo e STIHL.

Vecoritë
Specifikime Teknike
size

small, large

WordPress PopUp Plugin